آه از امروز ، روزی که در رخت خواب بودم و از دوستم شنیدم سردار سلیمانی شهید شده ، بهش گفتم هر چیزی که می شنوی رو باور نکن قرار شد تلویزیون رو روشن کنیم تا راست و دروغش مشخص بشه .
تلویزیون روشن شد و تمام شبکه ها عکس سردار رو گذاشته بودن ، انگار آب سردی روی تمام بدنم ریخته شد سردار سلیمانی واقعا شخصیت بزرگی داشتن . اگرچه شهادت حق مسلّم ایشون بود ولی انقلاب حالا حالاها به ایشون نیاز داشت .
داغ سنگینِ سردار ممکنه تو دل خیلی از بنده های ضعیفی مثل من رو بلرزونه ، ولی توجه داشته باشیم تا قبل از پدیده ای بنام داعش کمتر کسی ایشون رو می شناخت و بعد از ورود علنی ایشون به عرصه جنگ با داعش ، رفته رفته شناخته شد حرفم اینه به لطف خدا و امام زمان امثال سردار باز هم هستند ولی مطمئن باشید خیلی از ما شاید اسمشون هم به گوشمون نخورده .
پ ن 1 : سردار به چیزی که مستحقش بودی رسیدی ، مبارکت باشه :) وای بحال مایی که این روزها رو می بینیم و هیچ توشه ای برای خودمون جمع نکردیم :(
پ ن 2 : کسایی که عیب می گیرید بر ما که چرا می گیم مرگ بر آمریکا ، بهمون می خندید حتی توهین می کنید که چرا تو راهپیمایی شرکت می کنیم ، سنگ این کشور مستکبر رو به سینه می زنید ؛ حالا ببینید باز هم جنایتی در اوج نامردی اون هم نه در آمریکا هزاران کیلومتر اونطرف تر از آمریکا !!
پ ن 3 : قطعا هر کسی با هر دیدگاهی از این موضوع دلخور و ناراحت هست ؛ حتی کسایی که مخالف رهبری هستن بهرحال شهید حرمت داره ، کسی که برای دفاع از مظلوم ، کشته می شه برای هرکسی با هر نگاهی محترم هست . امّا من به مخالفان رهبری با وجود ناراحتی از این حادثه می گم تکلیفت رو با خودت مشخص کن ، اگه این سردار عزیز و شهدا برات محترم هستن عکس بالا حجّت رو بر تو تموم می کنه که به پای رهبرت بایستی ، قطعا رضایت امام زمان و نائب بر حقش برای این سردار عزیز از همه چیز مهم تر بوده که توی یه کشور دیگه مظلومانه به شهادت رسیده ! بد نیست سری به وصیت نامه شهدا هم بزنی که متوجه بشی چقدر به اطاعت از رهبری توصیه کردن .
پ ن 4 : مرگ بر آمریکا و هرچی مستکبر و زورگو هست !!
پ ن 5 : منتظر انتقام سخت هستیم !
درباره این سایت