یک سری از رفتارها وقتی مدام و هرروز تکرار بشن تبدیل می شن به عادت ، قطعا این عادت خیلی از مواقع به نفع ماست و خیلی از مواقع هم به ضرر ما ! ما هم اگر نگاهی به خودمون بندازیم به عادت های بدی می رسیم که شاید سال هاست دوست داریم تبدیلش کنیم به یه عادت خوب اما ناموفق بودیم .
تعهّد خیلی کمک کنندس بطوریکه اگر واقعا با خودمون عهد ببندیم که تغییر کنیم و پای هر سختی که در پی داره بمونیم ، کار شدنی هست  امّا این تعهّد برای هر فرد مختلف هست و هر فرد با توجه به شناختی که از خودش داره یه سری تنبیه ها و تشویق ها رو برای خودش در نظر می گیره مثلا اگر عادت بدم رو انجام دادم :
  • فوتبال نمی بینم ( برای عشق فوتبالا )
  • با موبایل کار نمی کنم ( معتادان به موبایل که کم هم نیستن )
  • روزه می گیرم و یا نماز برای سلامتی امام زمان می خونم
  • و .
حقیقتش من مدل های مختلفی از تنبیه ( که شاید بشه اسم بعضیهاش رو بذاری تشویق ولی در کل حکم تنبیه داره مثل نماز مستحبی ) رو امتحان کردم اما توی اون کاری که خاطر شیطان رو برآشفته می کرد موفق تر بودم
مثلا یه جمله تو دهنم افتاده بود و مدام بیانش می کردم ، دوست نداشتم بگم اما چون شده بود عادت کار رو سخت می کرد برام و تصمیم گرفتم به ازای هر بار بیان این جمله 2 رکعت نماز بخونم روز اول مجبور شدم 5 تا 2 رکعت بخونم ، روز دوم 2 تا 2 رکعت و روز سوم هم هییییچ !!
احساس کردم شیطون خودش اومده کمکم ، قطعا اون می فهمه که آسیب نماز به اون خیلی بیشتر از کلمه ای هست که تو دهان من افتاده پس میاد و برای خودش بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب می کنه و باعث می شه که من کمتر اون جمله رو بگم تا بهش ضرری نرسونم .
البته روش های ترک عادت بسیار مختلف هست کافیه جست و جویی انجام بشه چه در اینترنت و چه در کتاب ها امّا فکر می کنم گرفتن کمک از شیطان برای خود من به شخصه کارآمدتر بود .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایت افزایش فالوئر سایبریسم بهتر بخر متاسکوت من هنوز اول راهم سبک زندگي فروش فایل پی دی اف دنیای از خوشمزه ها عاصی! چتربازان