خیلی وقت ها بخاطر رفتار دیگران گلایه می کنیم و دلخور می شیم و همیشه هم برای خودمون خط و نشون هایی می کشیم و کل کائنات رو جوری می چینیم که اثبات کنیم ما بی گناهیم و طرف مقابل مقصر هست !

چیزی که نصیبمون نمی شه جز یه خیال راحتِ ساختگی ، اما چقدر دردها و عذاب ها پشت همین خیال راحت قایم می شن !! عذاب هایی که هر بار طرف رو می بینیم و همون رفتارها ازشون سر می زنه باز بیشتر و بیشتر می شن تا این که ممکنه منجر به ترکیدنمون هم بشه

تک تک واژه ها و مطالب نقل بلاگ ، همراه با زندگی و تجربست اما فکر می کنم این مطلب رو با دل و جان بیشتری می نویسم چون سال هاست با همین قضیه درگیر بودم و هستم .

خیلی اوقات رفتار همکارام برام عذاب آور هست ، شاید 90 درصد روزهایی که قراره برم سر کار از قبل دعا می کنم و می گم خدایا کمکم کن بتونم امروزم رو بدون ناراحت شدن و ناراحت کردن دیگری سپری کنم راستش رو هم بخوام بگم اکثر اوقات شکست خوردم ولی اوقاتی هم پیروز شدم و اخیرا توجه بیشتری کردم که این شکست ها و پیروزی ها چطور نصیبم شدن و به نتایجی هم رسیدم که عرض می کنم .

روزهایی که می رفتم تا قفل در انبار رو باز کنم ، یکی از همکاران معمولا زودتر میاد و چون ماشینش رو هر روز میاره داخل ، دقیقا پشت در می ذاره تا وقتی ما قفل ها رو باز کردیم بیاد و در رو باز کنه و ماشینش رو بیاره داخل ؛ اما اولین گام شیطان از همین جا شروع می شه بطوریکه سایه ماشینش رو از زیر در می بینم و بعد یه سری افکار میاد سراغم و ناخوداگاه می گه محمد تو مگه نوکرشی که براش در رو باز کنی و دوباره ببندی ؟ گام بعد اینه که وقتی در رو باز می کنم ، می بینم همکارم داخل ماشین هست و فقط سرش رو به نشانه سلام ت می ده بعد دوباره احساس منفی میاد و می گه تو هم مثل خودش سرت رو ت بده و برو تو

قطعا گاهی به این نداهای درونی گوش کردم و فقط در کوچک رو باز کردم تا خودش بیاد و در بزرگ رو باز کنه ؛ گاهی در بزرگ رو باز کردم و سلام سردی رد و بدل شد ، گاهی هم در بزرگ رو باز کردم ، بعد سلامی گرم و بعد که ماشینش رو آورد داخل دوباره در رو بستم .

همه این ها من رو به این نتیجه رسوند که وقتی خود من از اول صبح ، بخوام درگیر چنین مسائل پیش پا افتاده ای بشم و لج و لجبازی رو ادامه بدم اوضاع قطعا چیزی که من می خوام نخواهد شد و باز بعد از ورود به انبار و شروع کار تا آخر ساعت کاری هم افکار منفی و شیطنت بار ادامه خواهد داشت و دلخوری ها رو بیشتر و بیشتر خواهد کرد اما وقتی از همون اول صبح ، احترام گذاشتم احترام هم دیدم و چه روز خوبی رو سپری کردیم .

نمی دونم تو روانشناسی شاید بهش می گن " کارما " ولی من با همون ضرب المثل ایرانی خودمون که می گه " از هر دست بدی ، از همون دست هم پس می گیری " راحت ترم و واقعا همینطوره دوست من ! این تنها کوچکترین بخشی از زندگی من بود که به خودم و شما اثبات کنه همه چیز به خود ما بر می گرده ، تا وقتی که انتظار تغییر از دیگران داشته باشیم هرگز بهش دست پیدا نخواهیم کرد چون ما و رفتار ما باعث می شه که دیگران رفتار متقابل از خودشون نشون بدن .

اگرچه قطعا قبول دارم هستند افرادی که به دور از منطق و اخلاق هستن ولی مطمئنم روی اونها هم به مرور تاثیر خواهد گذاشت ، فقط ما باید تغییر کنیم و این قول رو به خودمون بدیم که هیچ وقت توقع نداشته باشیم دیگری روی هوا بخواد رفتارش رو با ما تغییر بده بلکه ما باید بخوایم ، حالا چه با تغییر رفتارمون و چه با صحبت با اون فرد این کار قطعا شدنی هست ؛ نشد هم مهم نیست بالاخره ما پیش خدا و خودمون روسفید هستیم که بهترین کار و رفتار رو انجام دادیم .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش ترانه ملودی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان سنندج Star عيب يابي و نگهداري و تعمير افسانه کرمی (مشاور ، جامعه شناس ، محقق و پژوهشگر) ایران/ تهران فروشگاه کاشی و سرامیک ( shop tile ) کویر پلاس خدمات الکترونیک قضاپی