بر هیچکس پوشیده نیست و کسی نمی تونه منکر این بشه که نحوه برخورد ما با چیزی که مفت و مجانی به دستش میاریم و چیزی که بخاطرش هزینه می کنیم کاملا متفاوته !
یه کتاب بهت هدیه می دن تا چند روز اول از سر اشتیاق چند صفحه ای رو می خونی اما چند روز که بگذره دلسرد و بی خیال می شی ، ولی اگه بخاطر همون کتاب پولی رو بپردازی خودت رو به هر آب و آتیشی می زنی تا بخاطر هزینه ای که کردی اون رو بخونی . البته هستند افراد زیادی که باز وقتی پول کتاب هم می دن نمی خوننش ولی همیشه حرصش رو می خورن که چرا خریدمش پس ؟
مثال فراوان است و شما هم مثل من استاد یادآوری و مقایسه چیزهایی هستی که مفتی و پولی نصیبت شده !
یه فرد درمانگر که نمی گم در چه حیطه ای و در چه شهری فعالیت داره ، جزو
موفق ترین افراد تو رشته خودش هست اما می دونید چرا ؟ می گن روز اولی که می
ری پیشش ازت 25.000.000 ت ناقابل می گیره و بهت تعهد می ده که تو رو درمان
می کنه و واقعا هم خروجی های موفقی داشته اما شاید هیچکس به این موضوع
توجه نکنه که سهم بیشتری از موفقیت این فرد ، به پولی که از جیب مبارک
درمانجو بیرون رفته بر می گرده ؛ طرف به خودش می گه من 25 میلیون خرج کردم و
هر جوری که شده باید درمان بشم ! اما در مقابل درمانگرهای دیگه بخاطر هر
جلسه 40.000 ت می گرفتن و بعد از 50-40 جلسه که هزینشون بعد از دو سال 2
میلیون هم نمی شد ، درمانجوهاشون به اوج ناامیدی از درمان می رسیدن !!
اما منظور این مطلب ، در فضای مجازی هست و چیزی که ازش بعنوان کپی رایت نام می برن به کرّات دیدم وبلاگ ها و وبسایت هایی رو که خیلی پر قدرت و با انگیزه شروع کردن به ارائه مطالب های مفید ، قالب ها و ابزارهای کاربردی و امثالهم می پرداختن ، من هم که علاقه زیادی به این مباحث داشتم و دنبال کنندشون بودم اما در کمال تعجب همه ی اونها به جایی رسیدن که حاضر به حذف تمام محتواشون شدن ، محتوایی که ساعت ها و روزها براشون وقت گذاشتن و در بهترین حالت دیگه مطالب جدید رو قرار ندادن و رفتن پی زندگیشون !
خیلی ها سکوت کردن و گلایه خودشون رو تو دلشون نگه داشتن ، خیلی ها تند شدن و یه پست خداحافظی گذاشتن و علت رفتن رو نوشتن ، خیلی ها بی سر و صدا رفتن و پیداشون هم نشد و بطور کلی هر کس متناسب به شخصیتش از این فضا دور شد تا آرامش پیدا کنه !
من خودم به شخصه حق می دم به اینطور افرادی با این وجود که یک هزارم اونها هم برای کارهای رایگان وقت نذاشتم ، قالب های عرفان رو که همه می شناسن ، بنده خدا خود عرفان هم از همین موضوع گله داشت و شاید بخاطر همین موضوع هم رفت و تا به الان هم پیداش نشده ، خب بگو کسی که داره بصورت رایگان قالب وبلاگ رو قرار می ده دوست داره که فضای وبلاگ و وبلاگ نویسی جذاب تر بشه مثلا من خودم خیلی به قالب طرف مقابل اهمیت می دم ، اما خب شاید کسی در جریان وجود وبلاگ ها و وبسایت های ارائه دهنده قالب نباشه و تویی که داری حاصل این همه زحمت فرد کدنویس که تنها یه لینک هست رو پاک می کنی باعث می شی که افرادی در جریان وجود همچین کسایی قرار نگیرن و از قالبی استفاده کنن که نه خودشون راضی هستن و نه بازدیدکننده اونها !
چه بسیار دیدم افرادی رو که ادعای بافرهنگی و احترام به حقوق افراد دارن اما در عمل می بینی که اصلا به مسائلی که مدعیش هستن پایبند نیستن !
به امید این که به درک و فهمی برسیم و قدرشناسِ هر چیزی باشیم که ارزشمنده ، حالا چه بصورت رایگان بهمون رسیده باشه و چه همراه با هزینه !!
قدیما باید تلاش می کردی که حق دیگری رو در دنیای واقعی نخوری ، امّا الان کار به مراتب سخت تر شده و شاید خیلی وقت ها اصلا نفهمیم که تو دنیای مجازی داریم حقی رو ناحق می کنیم !
از فونتش بگیر تا فیلم ، آهنگ ، قالب ، برنامه موبایل ، مطلب و .
خسیس نباش ، خسیس بودن فقط به خرج نکردنِ پول نیست به خیلی چیزای دیگه هم هست !!
درباره این سایت