سوالی که این شب ها ذهنمو درگیر کرده اینه که می گم چرا ما از سینه زدن و فریاد زدن بر مظلومیت امام حسین علیه السلام هم خجالت می کشیم ؟

ماجرا از اون جایی شروع می شه که اکثر آدما یه خصلت عجیب و غریب دارن بنام تبعیت از جمع ، یادمه چند وقت پیش می خواستن یک طرف بلوار سپاه رو آسفالت کنن که همون مسیر مسدود شده بود ، یه سری راننده ها از اون طرف خیابون و بدون هماهنگی راهنمایی و رانندگی و یا مسئولان مرتبط سرخود از اون دست خیابون و خلاف راننده های اونوری ، رانندگی می کردن قطعا یه سری راننده های دیگه از اون ها تبعیت کردن و دنبال اون جلویی ها رفتن و من که سر میدون بودم قشنگ دیدم ماشین راهنمایی و رانندگی همونجا وایساده و تک تک ماشین هایی که خلاف میومدن رو جریمه می کرد .

حالا قضیه ی هم دقیقا همینجوره ، قطعا شما بهتر از من می دونید که افرادی هستن جلو مداح با ضربات محکم تر و سر و صدای بیشتر مجلس رو گرم نگه می دارن و هر چه از مرکز دورتر بشینید محیط خلوت تری رو تجربه می کنید چه از نظر سینه زدن و چه از نظر فریاد بر مظلومیت و خطاب امامان عزیز ! شخصا بخاطر تجربه کردن در هر نقطه ای از مجالس نشستم و قشنگ همین موضوع تبعیت از جمع رو در این مجالس هم به خوبی احساس کردم .

همه ی ما عرض ارادت ویژه ای نسبت به ائمه به خصوص امام حسین داریم و قطعا دوست داریم از دل و جون سینه و فریاد بزنیم اما اگر دور و برمون باشند افرادی که آروم سینه می زنن و یا صداشون در نمیاد یه یا حسین بگن ، اگر تو بخوای مثل اون ها نباشی قطعا احساس خجالت به سراغت میاد ، با این وجود که محیط اغلب محیط تاریکی هم هست اما احساساتی سراغت میاد که زشته ، فلانی نگات می کنه ، می گن تو ریاکاری و از این دست موارد .

به قول آقای قرائتی می گفت خیلی وقتا جایی هستیم و موقع اذان هست ، خیلی ها روشون نمی شه که حتی اذان بگن و با کلی دردسر یه نفر رو پیدا می کنیم که این کار رو انجام بده !!

و مشکل هم دقیقا از همین جا شروع می شه ، به باور و اعتقاد خودمون نسبت به خدا ، اهل بیت ، و شیعه بودنمون نمی بالیم ، باهاش عشق بازی نمی کنیم و ازش لذت نمی بریم که منجر به خجالت و کم رویی می شه و جای ارزش ها کم کم تغییر پیدا می کنه !!

فقط امیدوارم سر میدون خفتمون نکنن و کار به جریمه نکشه !!!

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تا سن پطرزبورگ بلوک تکن ام صادق زد خرید دامنه فروش محصولات پنتر خودکار و لوازم تحریر یک هیچ بهار سبز closed مشاور شهر اهواز محمد مهدی بیکی