این چند روز حسابی درگیر جابجایی بودیم و اگه خدا بخواد انبار به جای جدید منتقل شد ، هنوز سر و سامون آنچنانی نگرفتیم ولی خب اوّلین کاری که کردیم جای خوابمون رو ردیف کردیم و بخاریش رو راه انداختیم .
خوراک ظهر و شبِ دو سه روزمون شده سفارش از بیرون ، به لطف صاب کار و اسنپ فود نگرانی از بابت غذا نداریم امّا امشب دیگه مستقر شدیم طبقه بالا و از شدت خستگی و سرما چسبیده بودیم به بخاری که صاب کارم زنگ زد و گفت غذا چی می خورین که سفارش بدم ؟ قرار شد چند دقیقه بعد بهش خبر بدیم که ماجراهایی پیش اومد - از اونجایی که انبار جدید از دو تا کوچه راه داره و فاصله ما تا دری که شماره پلاکش رو می دونستیم خیلی زیاد بود و باید دو تا قفل کتابی رو باز می کردیم تا برسیم به در ورودی و غذا رو از پیک تحویل بگیریم گفتیم خب این چه کاریه یکیمون می ره پایین و شماره پلاک در این وری رو نگاه می کنه و به صاب کارمون می گیم که آدرس تحویل رو بزنه دری که بهمون نزدیک هست . حالا چه کسی باید می رفت پایین ؟
باید فکری می کردیم ، فکری که باعث بشه یکی از دو جنازه ای که کنار بخاری افتاده رو ت بده تا بره پایین و شماره پلاک رو بخونه و به صاب کار بگه ! نتیجه این شد که بازنده ی سنگ کاغذ قیچی بره پایین ؛ من کاغذ آوردم و رضا سنگ و من برنده شدم امّا اون همش بهونه تراشی می کرد که نره من هم از سر ناچاری گفتم باشه تو برو ولی وقتی غذا اومد من می رم می گیرم . رفت پایین اما روی در اینوری از شماره پلاک خبری نبود و ناامید برگشت بالا !! بهش گفتم من قرار بود وقتی غذا اومد اینبر برم بیارم و من اصلا حوصلم نمی شه از در اونوری برم ، حالا مسافتش هم مهم نیست ولی حوصله بازکردن قفل کتابی رو ندارم که بحث بالا گرفت و هر دو طرف قهر کردیم و گفتیم اصلا امشب با شکم گشنه می خوابیم .
مصمم به شام نخوردن بودیم که صاب کار اونیکی زنگ زد و گفت بیاین انبار قدیم تا مشتی وسایل رو ببریم که دارم اونجا رو تحویل می دم . این دو جنازه با چنان انرژی و انگیزه ای از جا بلند شدن و با پای پیاده (توی سرما) یک کوچه رو پیاده رفتن تا رسیدن به انبار قبلی !! حدود نیم ساعت هم همونجا بودیم و بعد رفتیم مغازه و غذایی گرفتیم و رفتیم انبار و خوردیم و الان دوباره مثل جنازه افتادیم ، من زیر پتو و لپ تاپ به دست ، رضا هم روی تشک و خواب هفت خان رستم ، الان هم حسابی تشنمه و حوصله ندارم برم آب بخورم :|
نتیجه گیری از مطلب هم بعهده مخاطب :)

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Julianne دانلود آهنگ شاد دانلود رایگان نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک پیشرفته خرید اینترنتی نیلوفرانه فروش فلزیاب لورنز 09114535475 رنگین کمان رودخانه ماه دانلود فایل