بعد از سال ها استفاده از سرویس بلاگ شرکت بیان ، پویشی توسط آقای
صفائی نژاد راه اندازی شده که در نوع خودش جالب بنظر میاد ان شاء الله هر روز و هر روز شاهد این باشیم که وبلاگ نویسان بیشتری ، در این پویش شرکت کنن تا با صدایی بلند به گوش برنامه نویسان بیان برسه .
امکاناتی که بنده دوست دارم به سرویس بلاگ اضافه بشه :
1 - قدیم ها هر از گاهی ، یه سری اطلاعیه از بیان برای وبلاگ نویسان میومد و من به شخصه خیلی دلگرم می شدم چون احساس می کردم که خون در رگ های سرویسِ بلاگ ، جاری هست و به کاربراشون انگیزه می دن ! درخواست دارم مدیران فعال تر بشن و سرویس رو به امان خدا ول نگذارن و هر از مدتی ، با نوشتن یک سری اطلاعیه ها و حتی بروزرسانی وبلاگ بیان ، باعث دلگرمی ما وبلاگ نویس ها بشن .
2 - واکنش گرا کردن قالب پنل مدیریت محتوا و رفع مشکل ویرایشگرهای متن در تلفن های همراه !!
در دوره ای هستیم که مردم ، اکثر کارهاشون رو با تلفن همراه انجام می دن پس واقعا وجود یک قالب واکنش گرا برای پنل مدیریت لازم و ضروری هست .
3 - حمایت از طراحان قالب !
بنده خودم انگیزه زیادی برای طراحی قالب برای بیان دارم . اما متاسفانه بستر این کار فراهم نشده وقتی که مطمئن باشم قالب هایی که ساعت ها براش وقت می گذارم دیده می شه و توی پنل مدیریت همه وبلاگ ها قابل نمایش هست خیلی انگیزه می گیرم و هر روز کارهامو بیشتر می کنم . مزد این کار هم در حد قرار گرفتن لینک وبلاگم در قالب های طراحی شده در نظر می گیرم .
4 - این روزها خیلی از کارها با جاوااسکریپت انجام می شه حتی برای یک منوی ساده که توی تلفن های همراه به صورت کشویی در بیاد وجود فایل جاوااسکریپت لازم و ضروری هست . درخواست دارم یا اجازه حداقل 3 فایل جاوااسکریپت رو بصورت رایگان برای قالب ها بگذارید و یا حداقل خودتون فایل های جی کوئری رو داخل <head/script> قرار بدید که ما بتونیم از این کتابخانه ها استفاده کنیم .
بنده هم از هر کسی که این مطلب رو می خونه ، دعوت می کنم که در این پویش شرکت کنه :) هیچ وقت نباید به قدرت مطالبه عمومی شک کرد !!
درباره این سایت