شاید خیلی از دوستان ، وقتی می خوان توی وبلاگشون مطلبی رو بنویسن اصلا دوست ندارن به اینترنت وصل بشن ، پس از طریق وُرد اقدام به نوشتن می کنن و بعد مطلب رو کپی می کنن داخل ویرایشگر متن وبلاگشون ! اکثر وبلاگ نویس ها هم بخاطر این که در جریان ساز و کار این کپی و جایگذاری نیستن ، تمامی فرمت های آفیس رو هم میارن داخل وبلاگشون که هم باعث سنگینی مطلب می شه و هم باعث به هم ریختگی شکل ظاهری مثلا فونت اصلی قالب با فونت مطلب متفاوت هستن !
اول یک راهکار بگم برای حل این مشکل : بعد از این که متن رو جایگذاری کردید ، کل متن رو انتخاب کنید و روی گزینه ی حذف فرمت متن داخل ویرایشگر کلیک کنید ، این گزینه ممکنه به شکل های مختلفی هم باشه مثلا شکل یه پاک کن یا بصورت نوشتاری و یا .
یه راهکار دیگه ، کل متن کپی شده از وُرد رو بریزید داخل نوت پد و بعد از اونجا بریزیدش داخل ویرایشگر متن وبلاگ و در نهایت مطلب رو ارسال کنید .
گرچه این کارها باعث حذف رنگ ، وزن و ظواهر متن هم میشه که زحمت رو دوبرابر می کنه پس در ادامه با راهکاری بهتر در خدمت شما هستم .
اما یه راهکار دیگه هم هست و اون استفاده از ویرایشگر متن نقل بلاگ هست این ویرایشگر که اسمش TinyMCE هست ، خیلی قدرتمنده و قابل انعطاف ! در این مطلب ، هم لینک دانلود این ویرایشگر رو خدمت شما خواهم داد که بتونید بصورت آفلاین و بدون اتصال به اینترنت ، ازش استفاده کنید و هم لینک آنلاین که حتی اگر نخواید از ویرایشگر اصلی وبلاگتون استفاده کنید در دسترستون هست نسخه آنلاینش به درد موبایل هم می خوره چون واکنش گرا هست و وقتی با موبایل بازش می کنید ، خیلی از امکانات دست و پاگیرش غیر فعال می شه و یه صفحه ساده در دسترس شما خواهد بود .
یه سری از ویژگی های این ویرایشگر متن که مطمئنم هیچ جایی پیدا نخواهید کرد چون با کلی جست و جو من هم پیدا نکردم :
- فارسی و راستچین شده و استفاده از فونت وزیر
- فعال بودن تمامی افزونه های رایگان
- مفید بودن برای کسایی که طراحی وب انجام می دن و نیاز به یه ویرایشگر فارسی و کامل دارن
- دارا بودن انواع شکلک های پر کاربرد نظیر و .
- ذخیره کردن متن نوشته شده و بازگردانی متن
- قابلیت شمارش تعداد واژه ها و حروف
- امکان جدول بندی فوق العاده راحت و کاربردی
- و .
خب برای دانلود و استفاده آفلاین از این ادیتور ، روی همین متن کلیک کنید .
پیشنهاد می کنم اگر از نسخه آفلاین استفاده می کنید ، حتما توی مرورگرتون بوک مارکش کنید که خیلی راحت بهش دسترسی داشته باشید .
و برای استفاده آنلاین ، روی لینک پایین کلیک کنید :
بعد از نوشتن متن ، تنها کافیه که کل متن رو کپی کنید و در ویرایشگر وبلاگتون جایگذاری کنید . اینجوری تمام ظواهر متنتون هم حفظ می شه !!
درباره این سایت