چند سالی می شه که به واسطه پسر عموم ، با استاد رائفی پور آشنا شدم و تقریبا اکثر سخنرانی هاش رو دنبال می کنم دو سه روز پیش دیدم توی کانال مصاف ، اطلاع رسانی شده بود که قراره تشریف بیاره شیراز برای سخنرانی ، خیلی خوشحال شدم و امروز ساعت 4 مرخصی گرفتم و رفتم سمت سالن فرهنگیان ! تا رسیدم شد ساعت چهار و نیم که تا استاد اومد برای سخنرانی یه نیم ساعت چهل دقیقه ای منتظر شدیم البته ساعت شروع سخنرانی هم 5 بود .
موضوع سخنرانی تیک تاک 98 بود که استاد در مورد مسائل ی و اقتصادی و نقشه های دشمن صحبت کرد بالاخره آقای رائفی پور کسی هست که اهل مطالعه و تحقیق و تحلیل فراوان هست که با توجه به اتفاقاتی که میفته یه سری پیش بینی هایی هم انجام داده که انصافا اکثرش به وقوع پیوسته مثل ظهور داعش ، گرونی های فعلی و بارندگی های سیل آسا !
پس اگر با این استاد عزیز تا الان آشنا نبودید پیشنهاد می کنم یکم سخنرانی هاش رو دنبال کنید ، اگر اهل تفکر باشید و به قضایا منطقی نگاه کنید قطعا شما هم به جمع پامنبری های استاد اضافه می شید .
بهرحال حتما یه چیزی هست که حداقل 600،500 نفر با سخنرانی های ایشون شیعه شدن ، یا خیلی از دخترخانم ها باحجاب شدن حتی بعضی هاشون توی برنامه از لاک جیغ تا خدا هم اومدن ولی خب به دلیل سانسورهای صدا و سیما شاید کمتر اسمش توی این برنامه اومده باشه !
ولی خب یه پیش بینی کردن ایشون که لازم دونستم منم اطلاع رسانی کنم :
استاد همیشه می گه توی ایران هر وقت یه کار رسانه ای خوب و فراگیر دیدید مطمئن باشید که کار خودمون نیست ، مثال هایی هم می زد مثل قضیه پلنگ ایرانی که از خندوانه و پایتخت گرفته تا پیراهن تیم ملی تماما شکل پلنگ ایرانی بود ، نقشه ای که اگر خدا لطف نمی کرد منجر می شد به پیدا شدن شهرهای موشکی و هسته ای ! یا همین قضیه فرزند کمتر ، زندگی بهتر . بگذریم !!
یه چیزی که الان فراگیر شده ، قضیه حجاب خانم هاست که کلیپ های مختلفی در مورد بی حجابی و توهین به مامورهای امنیت فراگیر شده البته ایشون گفتن حتی احتمال داره که بیشتر هم بشه و به تعدادی دختر خانم مواد مخدر می دن که با بدن برن توی جامعه و هنجار شکنی بشه و منجر به برخورد نیروهای امنیتی بشه که زمینه ساز یک سری تجمعات هم خواهد شد !
برای این که افراد بیشتری هم درگیر این مسئله کنن ، مسائل اقتصادی هم چاشنی اعتراضاتشون می کنن و یکی از شعارهاشون که بینشون هم رد و بدل می شه اینه که می گن نه به حجاب اجباری !! نان ، کار ، آزادی
خلاصه ما خیلی باید حواسمون جمع بشه که خواسته یا ناخواسته وارد پازل دشمن نشیم و به نفعش کار نکنیم خدا ایشالا امثال آقای رائفی پور رو که باعث آگاهی خیلی از افراد می شن رو زیاد کنه :)
یه نکته دیگه هم بگم که امروز خیلی حس خوبی بهم دست داد ، همیشه فکر می کردم جوون ها دیگه زیاد تو فاز دین و انقلاب و این حرف ها نیستن ، اما امروز واقعا دیدم که کل صندلی ها ، کنار محل سخنرانی ، حاشیه سالن و توی راهرو پر بود از افرادی که با عشق مشغول شنیدن حرف حق بودن !! افرادی که شاید 90،80 درصدشون جوون بودن !

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید ایرانی شورستان دريم هاوس سیب قرمز Beth Ashley دهیاری منگاوی دیجی لینگو David