یادمه کم سن و سال تر که بودم عشق فوتبال بودم و دفاع خوبی هم داشتم ، همین علاقه باعث می شد که با وجود داشتن استخون بندی ضعیف از این ورزشِ تقریبا خشن دل نَکَنم ، تا این که سه بار دستم روی فوتبال شکست و دکتر بهم گفت برو سراغ یه ورزش مهربون تر مثل پینگ پنگ ، و من هم که آدمی منطقی ، فکر کردم و دیدم حرف دکتر درسته و رفتم به سمت پینگ پنگ !
از اون دسته از آدمایی هستم که اگه چیزی به سرش بزنه تا شورش رو در نیاره ول کن نیست ، با دوستام هرروز بلند می شدیم می رفتیم پارک و ساعت ها بازی می کردیم و کلی کیف می داد
بالاخره توی پارک بودیم و محل رفت و آمد خیلی از افراد بود ، بعضی ها جمع دوستانه ما رو که می دیدن طالب می شدن که بیان و بازی کنن و انصافا هم ما خیلی راحت بهشون احترام می ذاشتیم و در کنارمون هم بازی می کردن و به مرور زمان کلی دوست بخاطر این رفتارمون پیدا کردیم . بگذریم از این که بعضی موقعا توی جهرم و یا شیراز اتفاقی و بدون راکت از کنار افرادی که بازی می کردن رد می شدیم و هر چی منتظر می موندیم یا حتی بهشون هم می گفتیم کسی راهمون نمی داد تا بازی کنیم و برخورد سردی هم می کردن .

این همه مقدمه چیدم تا اینو بگم که این دنیای مجازی هم مثل یه پارک هست ، پارکی که همه جور آدم توش پیدا می شه اما بهرحال یکی هست که وسط پارک داره رو سر خودش می چرخه و خیلی از حواسا رو به خودش جمع کرده ، یکی هم هست که داره پینگ پنگ بازی می کنه و چند نفر که میان نگاهی میندازن و بعضا طالب بازی هم می شن و خیلی ها هستن تنها روی صندلی نشستن و کاری به هیچکی ندارن !! اما این وسط اونی که کلی طرفدار داره دلیل بر این نمی شه که آدم خوبیه ، اونی که داره پینگ پنگ بازی می کنه و یه آبشار می زنه و کلی مغرور می شه و سرسنگین با بقیه رفتار می کنه هم ارزشی نداره ، اما یه نفر هست تک و تنها سرش تو گوشیه ولی اگه باهاش هم کلام بشی متوجه می شی که چقدر با معرفت هست .
سوادم بیشتر از این قد نمی ده که بخوام منظورم رو بیان کنم ولی در همین حد می گم که هر کسی بخاطر یه چیزی مثل جنگولک بازی ، ورزش ، خوانندگی ، گدایی ، کارای مذهبی توی این پارک ( اینترنت ) دیده می شه و طرفدارهایی رو پیدا می کنه ، دلیل بر این نمی شه که تو باید همه چیت رو مثل اون فرد کنی ، یه علاقه ای داری درست ، جزو دنبال کننده هاش هستی درست ولی الحمدلله عقل هم که داری ، می فهمی که بعضی ها بغیر از جمع دوستانه خودشون هیچکس دیگه رو تو بازی پینگ پنگشون راه نمی دن پس اگه بهترین آبشارها رو هم بزنن نباید برات ارزشی داشته باشه !!
حالا توی این دنیای مجازی که تو این مطلب بیشتر منظورم به وبلاگ نویسیه ، افرادی هستن که خیلی خوب می نویسن ، کلی هم دنبال کننده دارن ولی وقتی احساست بهت گفت فلانی متعصب هست ، فلانی بغیر از جمع مخاطبانی که می شناسه با افراد دیگه صحبت نمی کنه و یا سرسنگین هست ، فلانی بهش فشار میاد جواب دیدگاهی که وقت گذاشتی و نوشتی رو بده ، آدرسش رو از تاریخچه ذهن و مرورگرت پاک کن و بنداز دور !!
شده باشه تنها ترین فرد بدون هیچ هواداری رو پیدا کن اما اخلاق و رفتارش رو دریاب و از خوندن مطالبش لذت ببر :)

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش انواع سرور شرکتی لینوکس و ویندوز Steve دو نی نی Sara سبزی ترش واش صنایع لاستیک سازی پارسین صنعت کمپرسور بادبان وب نوشتهای یک دامپزشک